Meer dan 40 jaar ervaring in de praktijk

Chloë Lambrecht

Chloe groeide op in een gezin waar holistische geneeskunde (betekenend de mens centraal in zijn geheel) sterk aanwezig was. Haar vader Brecht Lambrecht was chiropractor studeerde in de jaren 60 chiropraxie in Amerika en verdiepte zich in acupunctuur en Applied kinesiology. Haar moeder Linda Van Hoeydonck was voetzoolreflexologe en shiatsu therapeut. Ze was geïnspireerd door twee ouders die mensen hielpen met hun handen. Vandaar dat ze de stap zette aan 18 jarige leeftijd om chiropraxie te gaan studeren aan het Anglo European College of Chiropractic in Engeland.

Kneepjes van het vak

Chloë vervoegde haar vader in de praktijk in 2008 waar hij haar de kneepjes van het vak leerde. Ze werkten nauw samen tot zijn pensioen in 2020. Chloë blijft zich steeds verder ontwikkelen, ook op gebieden zoals kinderchiropraxie, Applied Kinesiology en functionele echografie. Deze passie en expertise zet ze elke dag met veel plezier in voor haar patiënten.

Of het nu is om pijn te verzachten, mobiliteit te verbeteren of gewoon uit interesse in een preventieve gezondheidscheck, bij Chiropraxie Lambrecht ben je in goede handen.